Modalitati de plata

Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată:

1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs 
Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

2. Plata cu cardul prin NETOPIA Payments

Poti plati instant, in momentul in care plasezi comanda, folosind cardul bancar, prin intermediul sistemului de plati online Netopia Payments (Mobilpay). Comisionul tau la platile cu cardul online este 0%. Se accepta orice card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro, cu conditia sa fie valid, sa ai bani in cont si banca ta sa permita platile online cu cardul respectiv.

Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci in paginile securizate ale procesatorului de plăți.

Datele de card nu sunt expuse niciodata unei alte persoane, transmiterea lor realizandu-se criptat.

Procesarea se efectueaza printr-un terminal de plata 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara care se va folosi doar la plata online).

3. Trasfer Bancar

Poti achita contravaloarea produselor comandate si prin transfer bancar. Comanda ta va rezerva produsele timp de maxim 2 (doua) zile lucratoare, timp in care asteptam incasarea banilor. Livrarea se va face numai dupa confirmarea incasarii in extrasul nostru bancar. Dupa aceste doua zile vei fi contactat pentru re-confirmare comanda, aceasta putand fii anulata sau se poate modifica metoda de plata.

Condiții de livrare

Termenul de livrare este de 1 – 2 zile din momentul în care ați recepționat emailul în care se specifică predarea coletului către curier. Acești termeni pot fi însă depășiți în anumite cazuri precum sărbătorile legale sau perioadele de promoții (Black Friday, Crăciun, Paște, etc.)

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Sameday (Easybox)

Pentru lista completă a locaţiilor unde se pot face livrări în reţeaua Easybox, vă rugăm accesaţi aceasta pagina.

Produse livrate la Easybox

Pentru comenzile de până la 350 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 350 RON beneficiază de transport GRATUIT (pe teritoriul României).